Hötorget i Stockholm

 Fotograf: Felicia Andreasson ll Kamera: Canon eos 5D mark III Canon 50mm
 

En kreativ dag i stallet

Instagram bilder - @feliciaandreasson

Igår var jag i stallet för att fotografera uppgfiten = hästsport. Några bilder över kan ni se som kommer från mitt instagram flöde. Idag fortsätter dag två i stallet för att fotografera lite mer matrial.

Ridsport

 Fotograf: Felicia Andreasson ll Kamera: Canon eos 5D mark III Canon 28-70mm 

Nu så var det dags för uppgiften sportfotografering här på ön för YH14. Vi ska fotografera bland annat en feature på valfri sport och argumentera varför man valt och varför man tycker att det ska synas i exempelvis tidning. Valde såklart ridsport då det står mig nära och vill göra något spännande av det! Så ska fotografera Amanda och Tys som är på bilderna över. Fotograferade en vinterfotografering förra vintern med dom, några exempel på det bilderna ligger över. Här finns fler bilder på Tys i riktigt snöoväder HÄR.
 

Experimentera med blixt & färg

 Fotograf: Felicia Andreasson ll Kamera: Canon eos 5D mark III Canon 28-70mm 
 
Dessa bilder togs som uppgifter när vi hade blixt workshop här på ön. Jag visste redan från början att jag ville skapa något ljust och lätt. Ville inte få fram en känsla där blixten känns för hård och rak på, utan lite lättare med hjälp av färger. I dessa bilder har jag inte gjort något speciellt vidare mycket i photoshop utan bara lättat upp dom och gett dom en aning kontrast. Färgerna skapades av en färgglad filt som jag använde att fota igenom på plats.

Måste även säga ett stort grattis till Madde som är på bilderna, min rumskompis på biskops arnö och känns även som min lilla extra syster. Hon fyller hela 20 år idag, alltså ingen tonåring längre... så nu är jag mera ensam tonåring i klassen haha. Stort GRATTIS till finaste Madde!!

Fullmåne och dimma

 Fotograf: Felicia Andreasson ll Kamera: Canon eos 5D mark III Canon 28-70mm

För förra helgen så var jag ute med två av mina klasskamrater som jag bor med på Biskops Arnö och samlade lite granris för att julpynta. Passade på att ta med kameran även då det var fullmone och dimma ute, helt fantastiskt såg det ut! Så här är en liten svartvit serie på det. Kanske lägger ut en del bilder i svartvit också.

Porträttfotografering

  Fotograf: Felicia Andreasson ll Kamera: Canon eos 5D mark III Canon 28-70mm ll Modell: Daniel

Några bilder från en porträttfotografering jag hade för ett litet tag sedan. Med en spännande bakgrund som i detta fallet var en tunnel så går det att skapa intressanta och fina porträtt med snyggt ljus. 
 
 

Inspiration December

Inspiration från Weheartit.com


RSS 2.0